Ayrılmak Zordur Ayrılmak İçin En İyi Güzel İpuçları



Sevgilinizden yeni mi ayrıldınız ve zor zamanlar mı yaşıyorsunuz? Eğer öyleyse, yalnız olmadığınızı bilin! Hepimiz oradaydık ve hepimiz ayrılmanın zor olduğunu biliyoruz. Olduğu söyleniyor, mutlaka dünyanın sonu olmak zorunda da değil. Tabii ki bir süre için zor olacak ve acıtacak ama daha az acıtıp daha hızlı iyileşmesi için yapabileceğiniz şeyler var. Kendinize konsantre olmaktan, yeni hobiler edinmekten ve sosyal medyadan uzak durmaktan (sadece birkaçını saymak gerekirse) bir ayrılık boyunca en iyi şekilde hayatta kalmanızı sağlayabilirsiniz. Öyleyse, ayrılmak için en iyi 10 ipucuna bakalım!

Ayrılmak için En İyi 10 İpucu

  • Meşgul kal
  • Sosyal Medyadan Kaçının
  • Unutma
  • Arkadaş Kalmayın
  • Kendinizi Uzaklaştırın
  • Zaman
  • Öz Bakım/Öz Sevgi
  • Yeni Bir Hobi Benimseyin
  • Temizlemek
  • Ondan öğren

Meşgul Kalmak Anahtardır

Ayrılmanın zor olduğu yaygın bir bilgi olduğundan, muhtemelen büyük bir bölümünüz yatakta yatmak, romantik komediler izlemek, ağlamak ve bira bardağı yanında dondurma yemek isteyecektir. Ve bunu bir veya iki gün boyunca yapmanız gerekiyorsa, bu kesinlikle kabul edilebilir. Ancak, bir noktada, er ya da geç, tercihen kendinizi toparlamanız ve günlük rutininize geri dönmeniz gerekir.

Yas tutmak için gereken zamanı ayırın, ancak unutmayın, size daha fazla yardımcı olacak şey meşgul kalmaktır. Mesela, o kadar meşgul ki, ayrılığı ya da eski sevgilini düşünecek zamanın yok. Yani, bu muhtemelen o kadar meşgul olmanız gerektiği anlamına gelir ki, tuvalete gitmeye bile zamanınız olmaz.

Ne gerekiyorsa yap. Kendinizi işinize verin, spor salonuna gidin, yoga dersi alın, seyahat edin veya evinizin her santimini temizleyin. Zihninizi meşgul etmek ve ayrılık düşüncelerinden uzak tutmak için ne gerekiyorsa yapın. Unutma, ne kadar meşgul olursan o kadar iyi olursun!

Son olarak, meşgul olmanın ve zihninizi meşgul etmenin bir yolu yeni insanlarla tanışmaktır. Şimdi, bu insanlarla mutlaka bir ilişki içinde olmak zorunda değilsin ama ihtiyacın olan şey yeni, taze yüzlerle tanışmak ve belki biraz flörtleşmek mi? Öyleyse, Omegle Alternatifini deneyin! Yeni insanlarla tanışmak için mükemmel bir yer!

Sosyal Medyadan Kaçının

Bunu hepimiz biliyoruz: Sosyal medya üzerinden ayrılığı haykırmaktan daha kötü bir şey yoktur. Özensiz, sinir bozucu, muhtaç ve sadece o kişi olmak istemiyor veya buna ihtiyaç duymuyorsunuz. Bu nedenle, mümkün olduğunca sosyal medyadan uzak durmayı veya hatta kendinizi kesmeyi tercih edin.

Sosyal medyanın çoğu zehirlidir. Her zaman başkalarını ilişkilerde görmekten, evlenen ve çocuk sahibi olan insanlara, diğerlerinin ayrılmasına kadar - bunların hiçbiri etrafınızı sarmak için sağlıklı olmayacaktır.

Özellikle kendinizi başkalarıyla kıyaslamak için sosyal medyada olmanıza gerek yok. Bu, elbette, sosyal medyanın bilinçaltı toksik kısımlarından biridir. Başkalarını görüyoruz ve onlar gibi olmak istiyoruz ve sosyal medyada çok başarılı bir şekilde yapıyorlar. Bu, bir ayrılıktan sonra vakit geçirmek için sağlıklı bir ortam değil, bu yüzden hep birlikte sövüp saymak daha iyi. Cazip olsa da akıllı telefonunuzdan daha güçlü olmaya çalışın!

Neden Ayrıldığını Hatırla

Birinden ayrıldıktan veya terk edildikten sonra, yalnız hissetmek yaygındır. Şimdi yalnız olduğunuz için şoktasınız ve ne yapacağınızdan veya bununla nasıl başa çıkacağınızdan emin değilsiniz. Bu, çaresizlik duygularına yol açabilir ve bu çaresizlik duyguları, eski sevgilinize ulaşmak istediğinize ve potansiyel olarak bir şeyleri yeniden alevlendirmek istediğinize inanmanıza neden olabilir.

Basitçe söylemek gerekirse, yapmayın! Bu kaygan bir eğim ve sadece kötü, kötü bir fikir. Böyle duygular gelirse, neden ayrıldığınızı kendinize hatırlatmak için elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Açıkça, ayrılmayı kim yapmış olursa olsun, ayrılmanın güçlü, bariz nedenleri vardı. İkinizin birlikte olmamanızın açık nedenleri var ve kendinizi yalnız hissetmeniz eski sevgilinizle tekrar birlikte olmanızın iyi bir fikir olduğu anlamına gelmiyor.

Neden ayrıldığınızı ve böyle kalmasının neden kısa ve uzun vadede en iyisi olduğunu hatırlamak için zaman ayırın. 

Arkadaş Kalmamak En İyisi

Hepimiz şu cümleyi duymuşuzdur: “ Bence ayrılmalıyız ama yine de arkadaş olabiliriz.” Güzel bir jest anlamına gelmesine ve hüsnükuruntuya odaklanmasına rağmen, genel olarak, gerçekten korkunç bir fikir. Kısa bir süre için işe yarayabilir, ancak uzun sürmez ve sonunda, birileri bu “arkadaş kalma” kavramından her zaman daha fazla incinir.

Ayrıldığınız biriyle (ayrılığı kimin başlattığı önemli değil) bir noktada arkadaş kalırsanız, bir kişinin diğerinden daha büyük beklentileri olacaktır. Bir kişinin arkadaşlığa yeterince vermemesi veya bir kişinin çok fazla vermesi, daha ciddi bir ilişki kurması, yine, sadece uzun vadede işe yaramayacak.

Eğer gerçekten devam etmek istiyorsan, o kişiyi ve ilişkiyi bir arkadaşlık gibi kaybetmeye devam eden ilişkinin üstesinden gel. Tamamen ve sonsuza dek çekip gidecek kadar güçlü olmalısın.

Kendinizden Uzaklaşmaktan Korkmayın

 Birinden ve geçmiş bir ilişkiden çok fazla ilerlemek, kendinizi o kişiyle ilgili her şeyden uzaklaştırıyor. Bu, onları aramamak, mesaj atmamak ve özellikle sosyal medyada takip etmemek anlamına gelir. Mutlaka onları takip etmeyi bırakmanız veya engellemeniz gerekmez, ancak oturup bunu düşündüğünüzde, bu aslında en iyi bahsiniz olabilir.

Önemli olandan ayrıldığınızda, onlardan ve şu anda bireysel yaşamlarında yaptıkları şeylerden uzak durmanız gerekir. Tıpkı onların da şu anda hayatında yaptıklarından uzak durması gerektiği gibi. Bu, ikiniz için de en sağlıklı senaryo ve iyileşmeye giden en hızlı yol. 

Bu nedenle, önemli olanınızın yakınında yaşıyorsanız, onlardan kaçınmak için sık sık farklı yerlere gitmekten korkmayın. Kendinizi ve duygularınızı korumak için ortak arkadaşlarınızla bağlarınızı koparmaktan korkmayın ve son olarak eski sevgilinizi sosyal medyada takip etmekten çekinmeyin. Kötü niyetli değil, sadece kendine öncelik veriyor.

Kendinize Zaman Verin

Bir ayrılıktan kurtulurken, yaralarınızı iyileştirmeye yardımcı olacak, tüm yaraları iyileştirecek en büyük şeylerden biri, gerçekten zamandır. Tabii ki, şu anda her şeyi atlatıp normale dönmek istiyorsunuz Acı ve ıstırabın gitmesini istiyorsun. Öfkenin geçmesini istiyorsun. Hatırlanması gereken en büyük şey, bunun bir gecede gerçekleşmediğidir. Bunu kucaklamalısın.

Bu nedenle, iyileşmek için kendinize zaman tanıyın. Acıyı ve hayal kırıklığını adım adım atın ve egzersiz veya meditasyon gibi yollar bulun. Ayrıca, başka biriyle çok erken ilişkiye girmeyin. Sana da onlara da bir faydası olmaz. Ayrıldıktan sonra, birlikte olmaya ve kendinize zaman ayırmaya odaklanmanız gerekir, iyileşmeniz gerekir.

Kendinize bu zamanı vermek ilk başta zor olabilir, ancak buna ne kadar uzun süre odaklanırsanız ve kendinizi yavaşça toparlarsanız, bir gün o zamana o kadar sevgiyle bakacaksınız.

Öz Bakım ve Öz Sevgiye Odaklanın 

Bir ayrılıktan sonra iyileşmek için zaman ayırmanın bir parçası da nasıl zaman ayırdığınızdır. Yalnız kaldığınız ve iyileşme zamanınız boyunca, öz bakım ve öz sevgi gibi şeylere odaklanmanız çok yardımcı olacaktır.

Bu yüzden, haftada bir kez pedikür yaptırmak ya da kendinizi yepyeni hissettirecek saç kesimine savurganlık yapmak gibi kendiniz için güzel şeyler yapın. Yoga pratiğinizi kendinize ve iyiliğinize adamak ya da geceleri köpük banyosu yapmak ve sadece yatmadan önce dinlenmek gibi küçük şeyler bile olsa, öncelikleriniz bunlar olmalı!

Ayrıca, odaklanmanıza ve kendinize bakmanıza yardımcı olacak şeylere katılmaya özen gösterin. Spor salonuna gitmek, egzersiz dersi, yoga dersi veya meditasyon dersi gibi. En sevdiğiniz kitapları okuyun, en sevdiğiniz yerleri ve diğer şeyleri sırf beğendiğiniz ve istediğiniz için okuyun . Kendinize iyi davranmanın ve kendinize karşı nazik olmanın zamanı geldi.

Yeni Bir Şeye Başlamak İçin Bir Nokta Yapın

Ayrılık sonrası, yeni bir şey denemek veya her zaman denemek istediğiniz bir şeyi denemek için mükemmel bir zamandır. Meşgul olmanız önemli olduğundan, yeni bir hobi edinmek için daha iyi bir zaman olamaz. Ve bir tanesine karar vermeden önce birkaç şeyi denemenin veya birçok şeyi denemenin yanlış bir tarafı yok. Heck, birine bile razı olmak zorunda değilsin! İstediğiniz her şeyi denemek için özgür ve cesaretli hissedin!

Yogadan kickboksa, günlük tutmaya, fotoğrafçılık dersi almaya kadar, sizi merkezde, odaklanmış, meşgul ve değerli hissettiren her şey ve her şey mükemmel! Bu yüzden, kendiniz için bir şeyler yapın ve spor salonu üyeliğine kaydolarak, bir dil kursuna katılarak, en iyi arkadaşınıza o tatile gideceğinizi söyleyerek veya bir sonraki bloktaki sanat sınıfı için adınızı göndererek meşgul olmaya odaklanın.

Yeni bir hobi edinmenin bir kısmı, yeni ve heyecan verici bir şeye aşık olmakla ilgilidir, böylece artık geçmişte olan ve devam etmeye çalıştığınız o ilişkiye olan aşkınızdan kurtulabilirsiniz.

Son olarak, yeni insanlarla tanışma şansına sahip yeni ve ilginç bir şey arıyorsanız, Renkseverlere göz atın ! Burada yeni fikirleri keşfedebilir ve yeni, ilginç insanlarla tanışabilirsiniz!

Hayatınızı Temizleyin

Eski sevgilinizi unutmak için, onu ve ilişkiyle ilgili tüm anıları hayatınızdan tamamen kovmak yardımcı olacaktır. Bunu sonsuza kadar yapmak zorunda değilsin, bir gün bazı şeylere sevgiyle bakmak için söylenecek bir şey var. Ama anahtar kelime bu: bir gün. Bu ayrılıktan iyileşene kadar, hayatınızdaki pisliği sonsuza kadar temizlemek daha iyidir.

Bu nedenle, tüm resimleri silin, tüm notları atın (veya yakın), duvarınızdaki ve sosyal medyadaki resimleri kaldırın ve ona ait olanı geri verin. Ve evet, buna hediyeler de dahildir!

Bunları hayatınızdan çıkarmak, onları yeni şeyler ve yeni anılarla, hatta zamanı geldiğinde yeni bir ilişkiyle değiştirmenizi sağlayacaktır. Yani, dedikleri gibi, "eskiyle çık, yeniyle gir!"

Bu Deneyimden Öğrenin

Son olarak, ama kesinlikle en az değil, kendinize bu ilişkide ve ardından ayrılık sürecinde olanlardan öğrenecek ve kazanacak çok şeyiniz olduğunu hatırlatın. Olaylara sadece tamamen yıkımla bakma. Evet, işler zordu ya da zor ve ayrılmak zor ama bu süreçte pek bir şey öğrenmediğiniz anlamına gelmiyor.

İyi ve kötü şeyleri tekrar düşünmek için zaman ayırın ve ne öğrendiğinizi görün. Muhtemelen, gelecekteki bir ilişki için neyi değiştirmek istediğinizi ve bir ilişki içinde değilken hayatınızın nasıl farklı olmasını istediğinizi meydan okurcasına biliyorsunuz. Bunu anladıktan sonra, kutsamalarınızı sayın! Ayrılıklar, en iyi ve en değerli öğrenme deneyimlerinden bazılarıdır.

Ayrılmak zor ama sonunda iyi olacaksın! Şimdi öyle görünmeyebilir, ancak bu deneyimden öğrenilecek ve kazanılacak çok şey var. Kendinize bakmak için zaman ayırmaktan, yeni bir hobi öğrenmeye, yeni, ilginç insanlarla tanışmaya, hayatınızdaki "çöpleri" temizlemeye kadar, en kötü ayrılıkların bile olumlu sonuçları olduğu açıktır. İyi tarafından bakmaya devam etmeyi, kendinize bakmayı ve inançlarınızda güçlü kalmayı unutmayın.

1 Yorumlar

Daha yeni Daha eski