CamSurf Güvenli mi yoksa Zaman Kaybı mı?


Dünyanın her yerinden insanlarla tek bir tıklamayla bağlantı kurmayı seven kişi siz misiniz? 
Bahse girerim! Doğru zamanda doğru yerdesiniz. CamSurf, kullanıcıların dünyanın her yerinden kullanıcılarla bağlantı kurmasını sağlayan rastgele bir kameralı sohbet web sitesi/uygulamasıdır.

CamSurf, başkalarıyla bağlantı kurmayı seven insanlar için ücretsiz bir görüntülü sohbet platformudur, ayrıca kullanıcıların sohbet etmesine ve yeni ağlar ve arkadaşlar edinmelerine yardımcı olan eğlenceli ve sorunsuz bir sitedir.

CamSurf kullanıcı deneyiminin birinci sınıf olduğu düşünülerek basit ve sağlam bir tasarımla oluşturulmuştur. Bununla birlikte, uygulama aynı zamanda ücretsiz kamera kullanıcıları için harika özelliklere sahiptir. Tek yapmamız gereken şartlar ve koşulları kabul etmek ve kameranın başkalarıyla bağlantı kurmasını sağlamak. Bu anahtar! 

Şunu önden ve ortaya çıkaralım. Ayrıntılı ve dürüst cam sörfü incelememizi paylaşmamızın ana nedenlerinden biri, bu görüntülü sohbet sitesinin amacının ne olduğunu gerçekten anlamak istememizdir.

Gerçek şu ki, görüntülü sohbet ve rastgele sohbet çok çeşitli siteleri kapsar ve bu kameralı sohbet sitelerinin yalnızca belirli bir kısmı yetişkin sohbeti için güvenlidir. Sonuç olarak, çoğu ücretsiz kamera, yaramaz konular hakkında konuşmanız gereken yerler değildir.

CamSurf'u kullanarak dünyanın 68 ülkesinden kullanıcılarla sohbet edebilirsiniz. Kullanımı tamamen ücretsizdir ancak en iyi özelliklere hesabı yükselterek erişilebilir.

Cam Surf – Sizi büyüleyen özellikler

Daha önce de belirttiğimiz gibi, CamSurf insanların siteye çok sınırlı veya hiç yardım almadan erişmesini kolaylaştırır. Cam Surf'ün şu anda sunduğu özelliklerden/işlevlerden bazıları şunlardır:

Cinsiyet: Kullanıcılar aşağıda belirtilen 3 cinsiyetten birini seçebilir.

  1. Erkek
  2. Dişi
  3. Çift

Beni şuraya bağla: İzlemek ve sohbet etmek istediğiniz ülke kullanıcılarını seçme seçeneği. Herhangi bir ülkeye tıkladığınızda, e-posta kimliği veya Facebook veya Google kullanarak bir kullanıcı profili oluşturabileceğimiz Kayıt kutusu açılır.

Ayarlar Seçeneği: Kullanıcılar için sohbet kutusu alanında özel bir seçenek. Buna tıklamak, kullanıcıların kontrol etmesini sağlayacaktır,

  • Kaydol veya giriş yap
  • Yükseltme – Bir kullanıcı daha fazla özelliğe erişmek isterse
  • Hesabım
  • Ben (Cinsiyet Seçimi): Erkek, Kadın veya Çift
  • Dil: 28
  • Mesajları Çevir: Hayır/Evet

Sohbet Seçeneği: Kullanıcılar şu anda kameranıza bakarak duran ve sohbetle ilgilenen diğer kullanıcılarla sohbet edebilir. Sohbet ederken biraz eğlenmek için ifadeler de mevcuttur.

Tipik olarak, bu ücretsiz rastgele video sitesine 60 saniye içinde kaydolabilirsiniz. Kullanıcı Deneyiminin ne kadar harika dikkate aldığını size söyler. Açık farkla CamSurf , Chatrandom ile birlikte en iyi web kamerası sohbet sitelerinden biridir.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski